"Η σωστή διατροφή είναι τρόπος ζωής"

Η Φιλοσοφία μας

Από το 1991 μέχρι και σήμερα η φιλοσοφία της βιοτεχνίας παραδοσιακών ζυμαρικών ΧΑΤΖΗ είναι η δημιουργία προϊόντων  που θα ξεχώριζαν, αφού χρησιμοποιούν εξαίρετες πρώτες ύλες, αγνά υλικά και φτιάχνονται με πολύ αγάπη και μεράκι.

Πρώτο μας μέλημα είναι η ποιότητα των ζυμαρικών μας. Την εξαίρετη αυτή ποιότητα την επιτυγχάνουμε με τον μοναδικό παραδοσιακό τρόπο παρασκευής τους, όπως μας τον έμαθαν οι γιαγιάδες μας από γενιά σε γενιά και αυτόν τον παραδοσιακό χαρακτήρα έχουν και τα ζυμαρικά ΧΑΤΖΗ σήμερα.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή των ζυμαρικών μας είναι το Α και το Ω στη σύνθεση του διατροφικού προφίλ των ζυμαρικών μας.

Τα φυσικοχημικά και διαθρεπτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας μελετήθηκαν στα πλαίσια της πτυχιακής μελέτης της Χατζή Κωνσταντίνας, που υλοποιήθηκε στο εργαστήριο γαλακτοκομίας του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γ.Π.Α.

Η ξήρανση των ζυμαρικών μας γίνετε προσεκτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες και για αρκετές ώρες, ώστε τα ζυμαρικά μας να κρατάνε όλες τις θρεπτικές τους ιδιότητες

Αυτόν τον  παραδοσιακό χαρακτήρα  έχουν τα ζυμαρικά “ΧΑΤΖΗ” σήμερα, που εξασφαλίζει εγγύηση στην ποιότητα για εσάς και τα παιδιά σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο