Τρόποι πληρωμής

2. Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Maestro, Mastercard, American Express, Diners και Visa. 

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτική , χρεωστική ή prepaid κάρτα ολοκληρώνεται σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα eurobank logo, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα της zimarika-chatzi.gr.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα zimarika-chatzi.gr σας δίνει την δυνατότητα να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1. Πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή
Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

 

2. Πληρωμή με Κατάθεση σε Τράπεζα
Μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας και να προχωρήσετε σε κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

Όνομα Δικαιούχου:
ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ:
EUROBANK
IBAN:
GR2902602170000300202426645
BIC:
ERBKGRAA

Όνομα Δικαιούχου:
ΧΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ:
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN:
GR6901718610006861141263568

 

Η κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Μετά το πέρας των 2 εργάσιμων ημερών και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και τα προϊόντα που περιέχονταν σε αυτήν αποδεσμεύονται. Εάν έχετε καταχωρήσει παραγγελία με επιλογή πληρωμής τραπεζική κατάθεση και για οποιονδήποτε λόγο χρειαστείτε παραπάνω από 2 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της κατάθεσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε.
Ενδεχόμενα τραπεζικά έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης, να συμπεριλάβετε τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ονοματεπώνυμό σας.

Μετά την κατάθεση, παρακαλούμε στείλτε μας νέο email με το αποδεικτικό της κατάθεσης για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές στην επιχείρησή μας πραγματοποιούνται σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα ασφαλείας. Η πλατφόρμα ePOS και οι υπηρεσίες Payment Link και Live-Pay υποστηρίζουν πλήρως το πρωτόκολλο ασφαλείας 3D Secure.
Έτσι, προστατεύουμε τις online πληρωμές που κάνουν οι πελάτες μας με κάρτα στην επιχείρησή μας.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.
Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CVV και τράπεζα έκδοσης).
Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο