• 500 γρ. βιδάκια “ΧΑΤΖΗ” 5 λαχανικών
• 300 γρ. τυρί κρέμα
• 2 κ.σ. μουστάρδα
• 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένες
• 150γρ καλαμπόκι
• 2 φρέσκα κρεμμύδια
• 100γρ λιαστή ντομάτα
• 200γρ γραβιέρα
• 50γρ αγγουράκι τουρσί
• Λίγο χυμό λεμόνι
• Αλάτι και πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι και τα βιδάκια λαχανικών
ΧΑΤΖΗ και τα βράζουμε για 2 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα, πιπέρι, αλάτι το
ελαιόλαδο και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Προσθέτουμε λίγο από το νερό από τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει
δεμένη η σάλτσα.
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε όλα μας τα υλικά και στο τέλος τα βιδάκια με τη
σάλτσα ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!